lauantai 18. maaliskuuta 2017

Perillä ja hetken tyytyväinen

Kohteessa, hauskassa siistissä hostellissa jossa jaamme huoneen kuuden muun kanssa. Muun muassa parin komean latinon. Matka sujui hyvällä fiiliksellä univajeesta ja lievästä darrasta huolimatta. Sain viettää aivan ihanan yön ja aamun Ronilla, jonka luokse pääsin sydänten saattelemana. Puhuimme enemmän kuin aikaisemmin. Sain lähteä matkaan suudelmien ja ihanan halauksen saattelemana. Mitään ei ole sovittu eteenpäin, mutta se taika missä taas saimme kokea sielunkumppanuutrmme oli jotain ihanaa. Taas kerran. Puhuimme rakkaudesta. Taas kerran. 

Ps. Wifi on täällä aika surkea. Lähdemme pian yöelämään reppureissaajaporukoiden kanssa. 

3 kommenttia:

  1. Oi Finderella, palaa jo kertomaan, en kestä tulla tänne nähdäkseni, että uutta päivitystä ei ole! Sinä et ole ainut riippuvainen täällä...
    K

    VastaaPoista
  2. Mihin olet kadonnut Finderella? Oon lukenut blogiasi viime syyskesästä asti ja aina on pettymys, jos ei vähintään joka toinen päivä ole tullut kirjoitusta... Tule pian takaisin, sinua kaivataan!

    VastaaPoista
  3. Ah voi ei! Olen samaa mieltä, todella outoa olla jakamatta päivän tapahtumia tekstiksi. Hostellien tietokoneet olivat todella surkeita, samoin kuin useimmat wifi-yhteydet. Käytin aivan liian huolettomasti mobiilidataa ja odotan jännityksellä puhelinlaskuani. Jos olisin voinut kirjoittaa joka päivä, niin kertomukset olisivat olleet aivan toisenlaisia. Minut muun muassa lukittiin kerran vessaan ja jouduin uhkaavaan tilanteeseen. Mutta nääntyneenä jälkikäteen asioita on vaikea käsitellä tarkemmin, eikä puhelimella kirjoittaminen kunnolla luonnistu, eikä silloin tekstiin voi liittää kuvia. Täytyy miettiä tämä asia etukäteen kuntoon paremmin jos pääsen matkalle uudestaan.

    VastaaPoista