lauantai 10. kesäkuuta 2017

Panemisen sietämätön keveys

Olen nauttinut koko päivän mahtavasta auringonpaisteesta ulkona lojuen. Pikainen vaatteidenvaihto, jonka jälkeen käyn moikkaamassa kavereita. Ja sitten tarkoitukseni on jatkaa matkaa Javierille, joka tahtoo "have a Sunday". Mikäs siinä. Tapasimme edellispäivänä Rickyn kanssa sovitusti keskustassa. Ensimmäiseksi kävelemme yhdessä kauppaan ostamaan kylmiä juomia ja päädymme keskustan kupeessa olevaan puistoon. On niin kuuma! Ihanaa. En valita, mutta ei mene kauaa kun farkkujen takamus on ihan hiostunut ja myös Ricky haisee vähän hielle. Mietin että onkohan hän unohtanut deodorantin. Puhumme entisistä suhteistamme. Kerron Ronista. Ricky kertoo eksästään ja ongelmista heidän lapsensa asioiden hoitamisessa. Tulemme sujuvasti juttuun kuten aina. Ehkä siksi etten ole koskaan stressannut miltä vaikutan hänen seurassaan, koska en ole välittänyt siitä. Enkä välitä juuri nytkään. Kulutamme helposti monta tuntia. Kuuntelemme musiikkia kaiuttimestani ja Ricky ottaa minusta valokuvia hassuissa poseissa patsaan kanssa. Hänen ystävänsä poikkeaa istuskelemaan seuraan. Tuo ystävä käärii sätkän ja heti pari poikaa lähistöltä tulee kyselemään että löytyisikö jotain myytävää, muttei löydy.


Siirrymme katsomaan lentonäytöstä Kaivarin rantaan. Juomme samalla juomia ja tapaamme minunkin ystäviäni. Show on aika hieno. En ajatellut sen innostavan minua lainkaan mutta paikalla on lukemattomasti ihmisiä, tunnelma on innokas ja lentokoneista lähtevä maata tärisyttävä meteli on jotenkin hienoa. Alkaa viiletä. Kävelemme Rickyn luokse, missä juomme lisää ja kuuntelemme täysillä musiikkia. Saan olla deejii taas. En tiedä mitä tapahtuu (no ainakin humala), mutta pian olen menossa nukkumaan Rickyn kanssa. Sanon hänelle että sängystä puuttuu lakana enkä aio nukkua siinä. Ricky petaa sänkyyn puhtaat lakanat ja menemme sänkyyn. Olen sellaisessa iloisessa humalassa. Sekaisin. Jep, hommat etenee. Jep, stereotypiat pitävät paikkansa. Todella. Nukun sikeästi. Aamulla - kuten useimmissa yöpaikoissa - herätessäni Ricky olisi taas ihan valmiina ja todella innokkaana. Eletään hetkessä joten miksei. Olemme ainakin frendejä ja saan tästä aika paljon itsekin irti. Oikeasti. Vähän sellainen erikoinen fiilis, mutta kaikki on okei. Teen mitä haluan. Ja seuraavaksi haluan ulos. Joten siistiydyn ja ilmoitan lähteväni ulos. Ricky koittaa läppäistä minua takapuolelle mutta torppaan hänet kädelläni ja sanon hymyillen että hauskapitoaika on nyt ohi. Lähden ihanaan auringonpaahteeseen. Suuntaan rauhallisesti musiikkia kuunnellen suureen kahvilaan jonka siistissä vessassa pesen hampaat. Tilaan ison teen ja hetken mielijohteesta (ja lievästä krapulajanosta) kolmea eri makua jäätelöä. Ne mukanani kävelen läheiseen puistoon ja menen yksin loikoilemaan nurmikolle musiikkia kuunnellen.


 Tuntuu kivalta olla siinä yksikseni. Tunnen oloni voimaantuneeksi ja itsenäiseksi. Tämä on mun kaupunkini ja jos haluan makoilla pari tuntia nurtsilla syöden jäätelöä niin sitten makaan. Tarkistan siinä samalla edellisiltaiset viestittelyt. Filmi on vähän pätkinyt. Hymiö Harrilta! Eli olemme viestitelleet. Hui! Menen heti tarkistamaan tilanteen, enkä tällä kertaa peräänny ja jätä tilannetta auki. Koska pidän hänestä. Huh, olen vain kertonut neutraalisti illanvietosta uskomattoman selväsanaisesti. Jes. Päätän heti ylläpitää kontaktia häneen ja kuvailen rentoa päivääni kauniissa säässä. Hän tarttuu tilaisuuteen ja kysyy milloin voisimme tavata ja ehdotan alkuviikkoa. Noniin hyvä! Samaan aikaan Javier aloittaa keskustelun ja muistuttaa että tapaisimme illalla. Kerron hänellekin olevani itsekseni puistossa enkä tiedä uskooko hän minua. Ei mene kauaa kun Ricky kyselee että minne oikein päädyin. Ja kerron haaveilevani pizzasta. Hän tietenkin heti ehdottaa että söisimme yhdessä, ja koska on vielä aikaista niin mikäs siinä. Ei yöllinen kohtaus vähennä sitä ettemmekö voisi viettää aikaa yhdessä kuten aiemmin. Pian hän saapuu puistoon, jossa istuskelemme hetken ennen kuin lähdemme kohti jotain huonoa pizzapaikkaa. Mutta koska on niin kuuma niin pysähdymme ostamaan minulle kevyemmän paidan jostain liikkeestä. Nappaamme pizzat (jonka päälle laitan shrirachaa, jota on tarjolla pizzeriassa) ja menemme syömään ne puistoon. Tunnelma on rento ja normaali. Iltapäivällä halaamme ja sanomme moikat, koska päätän lähteä kotiin vaihtamaan vaatteet, siitä huolimatta että harkitsin ensin suoraan kaupungille jäämistä. Olen tosi pirteä. Kotona siistiydyn ja vaihdan vaatteet, ja lähden tyttöjen luokse pieniin illanistujaisiin, kunnes sovimme tapaamisen Javierin kanssa keskiyöksi. Bussi ei kuljekaan kuten olin olettanut joten nappaan taksin ja menen hieman etuajassa pizzeriaan hakemaan todella hyvän pizzan (paljon paremman kuin se puistossa nautittu) joka on upotettu smetanaan, ja tapaan Javierin sovitusti. Hän ei ole niin humalssa kuin viimeksi ja heti huomaan miten kiva on olla hänen kanssaan. Saavumme hänen luokseen ennen kuin pizza on jäähtynyt. Käytän riemusta pomppivan Jackin pihalla ennen kuin syön muutaman palan pizzasta samalla kun Javier riisuu kaikki vaatteeni ja haluaa heti käydä asiaan halaten minua takaa. Sitten hän vetää minut parvekkeelle jossa jatkamme kivaa hetkeämme ennen kuin hyppäämme sänkyyn. Puhtaisiin valkeisiin lakanoihin.


Aamulla heräämme tyytyväisinä. Javier haluaa jatkaa eilisestä ja niin minäkin. Olen jotenkin niin paljon rennompi nykyään. Kun hän haluaa tutkia minua ja kysyy että miten voisi miellyttää minua niin vastaanotan kaiken tyytyväisenä. Aluksi tuntuu vähän jännittävältä olla kirkkaassaa päivänvalossa toisen tutkivien silmien alla täysin peittelemättömänä mutta samalla se on todella kiihottavaa. Javier on tosi ylpeä saadessaan minut huipennukseen pelkillä käsillään. Ja uskon että rennolla asenteellani on tähän kynnyksen madaltumiseen vaikutusta. Syömme loput pizzat ja vietämme sunnuntain perinteiseen tapaan. Ulkoiluttaessani Jackia vastaan Ossille ja Rickylle. Ossilla on ollut sekakäyttöinen viikonloppu ja Ricky haluaisi tavata. Selitän etten tänään ehdi ja palaan sisälle. Javier vitsailee aika paljon seksuaalissävytteisesti muista naisista mutta hymyilen vain hänen jutuilleen. Katsomme Sinkkuillallista ja arvioimme deittejä ja ruokia. Javier pitää naisosallistujaa seksikkäänä. Onhan sillä luomutissitkin. Nyt hän istuu tuossa vieressä ja puhuu puhelimessa sukulaisensa kanssa. Välillä koskettaa jalkojani jotka olen ojentanut hänen syliinsä. Kirjoittelen blogger-sovelluksella ja koitan muistella onko jotain tosi erityistä tapahtunut mutten muista. Aiomme kävellä markettiin ja ehkä tehdä ruokaa. Ellen saa suostuteltua häntä johonkin helppoon ja mahdollisimman valmiiseen. Toivon että hänellä on vielä puhtia tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti