keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Summer body

Parin edellisen yön lievän univajeen vuoksi tiistaina töistä kotiuduttuani minun on ihan pakko ottaa pienet kevyt päikkärit. Nukun hetken sikeästi ja näen satunnaisia unia. Herätessäni on taas puoliaurinkoinen sää vaihtunut harmaaksi tihkusateeksi. Mutta hetkeä myöhemmin pasitaa taas aurinko. Todella bipolaarinen säätila. Mutta sehän sopii moneen teemaan loistavasti. Otan itseäni niskasta kiinni ja vaihdan ulkoiluvaatteet päälle ja lähden lenkille. Sellaiselle keskimittaiselle reippaalle lenkille. Olenpa tyytyväinen itseeni. Päätän vakaasti, että nyt kiinnitän enemmän huomiota syömisiini! Sen sijaan, että eksyisin taas johonkin pikaruokapaikkaan, niin menen ruokakauppaan ja ostan raejuustoa ja hedelmiä, joita päätän syödä töissä evääksi. Lisäksi nappaan mukaan nuudeleita, jotka lievittävät kuuman ja mausteisen ruoan himoani (parempi kuin pizza!). Jes, tästä se taas lähtee! Itsehillinnän testauskausi. Aiemman aikomukseni mukaisesti en laita mitään viestejä Harrille. koska yhtäkkiä kello on vaan tosi paljon, eikä enää ole sitä samaa fiilistä ja tarvetta ottaa yhteyttä. Huomenna ehtii kyllä viestitellä. Ja sitä paitsi Ossi taas viihdyttää minua jutuillansa ja keskustelemme lomista ja juhlimisesta ja urheilemisesta. Lisäksi vaihtelen kiinnostuneena kuulumisia Singhin kanssa, joka on matkustanut Taj Mahalille ja kertoo minulle hauskoja turistivinkkejä. Illanvietteeksi katson loppuun iki-ihanan Meet Joe Black -elokuvan, enkä edes ota viinilasillista, vaikka tyhjä viinilasi on valmiina kirjahyllyn reunalla. Kaikki tuntuu olevan ihan hyvin. Ja ehkä onkin, ainakin juuri tänään. 



Nukun ihan hyvin. Töissä on vähän stressaavaa ja minua selvästi ärsyttää tavallista enemmän. Myös äitini soittaa ja saa paperiasiasotkuillaan minut ahdistumaan. Kaipaan piristystä! Selailen säätiedotuksia ja päätän mennä pitkälle lenkille heti töiden jälkeen. Kysyn pitkästä aikaa Elinaa mukaan, koska on selvästi aika vaihtaa myös kuulumiset (kenen kanssa missä milloin, ai se on in ja se on out, mitäs viikonloppuna...)! Huomenna olisi mainio mahdollisuus järjestää kiva ulkoilmapiknikki jonkun kanssa. Täytyy sitä vähän ennakoida. Siispä iltapäivällä kyselen Harrilta mitä hänelle kuuluu. Hän on ykkösvaihtoehtoni. Myös Ricky on yhteydessä ja kyselee mitä oikein puuhaan. Töitä! Onko vieras juttu sulle. Hänellä ei ole mitään ohjelmaa koko kesänä. SMH. Lisäksi saan naureskella Singhin videoviesteille sieltä jostain hyvin kaukaa, missä autojen jatkuva tööttäily kuuluu videoiden taustalla. Sekä tietysti vaihdella viestejä Ossin kanssa. Ossilla on edessä selvä viikonloppu selvän juhannuksen jälkeen. Yritän tasaannuttaa nousseet stressitasot miettimällä taas hetken sitä, että asiat menevät kuten menevät. Turha stressata. Kaikki kyllä järjestyy. Turha miettiä ahdistuneena asioita joille ei voi mitään. Lounaaksi syön raejuustoa ja vauvojen hedelmäsosetta. Ja yhden rahkavälipalan. Ja pari nektariinia. Onneksi on lenkki lyötynä lukkoon. Kun työpäivä lähenee loppuaan alan jo innostua siitä, että huomenna voisi tehdä jotain hauskaa! On sellainen energinen ja innostunut olo. Haluaisin tavata Harrin ja käydä terassilla syömässä (ja juomassa) tai mennä piknikille. Mutta hänellä saattaa olla jo muita suunnitelmia! Tai ehkä hän jo kyllästyi minuun. Aion sen mahdollisuuden kuitenkin varmistaa, enkä jätä enää toiveita toisen aloitteen varaan.   





Juuri kun olen vaihtanut lenkkivaatteet päälle ja kulkemassa ystävääni vastaan niin tuttu Harrin merkkiääni blingahtaa juoksuvyölaukussani. Lämmin sykähdys. Pidän siitä, että jo katsomatta puhelimen näyttöä tiedän keneltä viesti on tullut. Ja taas saan kivan neutraalin vastauksen ja ehdotuksen tapaamiselle. Jes. Sovimme päivän viikonlopulle ja kun Harri kysyy, että mitä tahtoisin tehdä, niin käytän tilaisuuden hyväksi ja ehdotan taas syömässä käymistä jos säät eivät salli piknikkiä. Mukavaa. Nyt voin taas keskittyä itseeni ja muuhun pieneen rennosti, koska tiedän, että tapaamme taas Harrin kanssa. Ainakin taas vielä yhden kerran. Lenkki on mainio. Menemme pitkää kiertotietä. Aurinko on lämmin. Saamme purettua kaikki menneen viikon juorut oikein sujuvasti, mutta ihan vain varmuuden vuoksi jatkamme juttua vielä yhden siiderin ajan terassilla. Mukavaa. Myös Ricky ottaa taas yhteyttä ja vihjailee, että sää on hyvä. Kerron olevani lenkillä. Pidän hänestä kyllä, mutta nyt Ricky ei mahdu prioriteetteihini. Katsotaa, kyllä me vielä törmäämme. Mutta toivottavasti emme silloin kun olen Harrin kanssa liikenteessä. Kerran ollessani ronin kanssa ulkona tapasimme ohimennen Rickyn. Mutta se oli silloin joskus aikaisemmin eikä sillä ollut väliä. Koska millään ei ole väliä ronin kanssa ollessa. Mutta nyt on. 


4 kommenttia:

  1. Moikka pitkästä aikaa, olen kyllä innokkaasti lukenut kaiken, jopa pettyen, että eikö uutta:-) eli vanha anosi Koo tässä!
    Hieman epäröin kysyä, mutta koska kiinnostaa...jos Harri kysyy, miten muu rintama, kertoisitko hänelle? Ts. että muita on ollut koko ajan kuvioissa - vai onko tämä jotenkin myös olettamus suhteessanne? Olettaisitko hänellä olevan muita?
    Yritän kai vain hahmottaa, miten nämä tilanteet voivat mennä...

    T: Koo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Jos Harri (olen iloinen että sain hänet uutena kuvioon mukaan!!) kysyi että olenko nähnyt muita niin sanoisin vain, että hyvä kun otat aiheen esille koska itse en yhtään tiedä että mitä hän itse haluaa ja aikoo kanssani. Eli sivuuttaisin koko kysymyksen ja kääntäisin sen tilaisuudeksi tunnustella hänen aikomuksiaan. En puhuisi mitään seksijuttuja vaikka hän kysyisi. Sanoisin että onhan tässä ollut kaikenlaista mutta haluaisin mielelläni selkiyttää tilannettani.

      Ja ihan rehellisesti sanottuna olisin tosi yllättynyt jos hän tapailisi muita samoin kuin minua. Mutta en tuomitsisi. En usko että kukaan näistä miehistä tapailee samalla tavoin muita kuin minä. Ei edes roni. Ei Javier. Ehkä Nino saattaisi yllättää!

      Poista
  2. Moikka, taidan olla kanssasi samalla fiiliksellä...siis tuntuu, että eivät varmaan tapaile (hullua! mtä mä tästä tiedän!). Mutta mutta...esim. Ronin kanssa, tuli mieleen, että (sanon nyt suoraan) miten hän uskaltaisikaan investoida jo ennestään sekaisin olevaa mieltään tuossa tilanteessa? Sillä vaikka ei tiedä, niin luulen, että sen toisesta "tietää" missä mennään, etenkin, jos yhteyttä yhtään on. Uskaltaisitko sinä, jos tietäisit esim. Harrin tulevan luoksesi suoraan jonkun toisen luota? Tai Ronin?
    Koo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep hyvä kysymys. Mutta aikaisemmin Javierin kanssa tulimme tilanteeseen jossa hän ehdotti parisuhdetta ja puhui sitoumuksesta. Olisi ollut valmis yksiavioisuuteen. Vaikka hän ehkä eniten on tuonut ilmi sen miten paljon nauttii monien naisten samanaikaisesta tapailusta. Olisin luottanut häneen täysin ja tietänyt että menneet ovat menneitä. Ja koska tiedän itsestäni että voisin tositilanteessa jättää kaikki muut jutut ja olla pettämättä (en tehnyt niin koskaan menneen pitkän suhteen aikana) niin uskon että muutkin voisivat niin tehdä. Toisaalta uskon että roni ei ole luotettava. Hän on yhtä bipolaarinen kaikessa: lupaa häät ja kuut ja sitten sanoo ettei hän voi tarjota mitään. Takuulla menisi huoriin tai eksiin tai satunnaisiin tilaisuuksiin jos siltä tuntuu. Uskon että siksi hänen eksänsäkin lopulta lähti. Mutta toisaalta taas hänkin puhuu enemmän kuin tekee ja on todellisuudessa paljon säälittävämpi hahmo. Hänen kohdallaan en tiedä. Mutta kukaan näistä miehistä ei tiedä minun deittielämästäni mitään. Eikä heidän tarvitsekaan.

      Poista