lauantai 17. joulukuuta 2016

Date number 3. Ja Javierin yhteydenotto.

Vietin siis ensimmäisen perjantai-illan naismuistiin kotona. Ja mitä käy heti kun olen täysin räjähtäneenä kääriytynyt kotona vilttiin ajatellen ettei kukaan tee mitään? No blingbling tietenkin! Ensin kaksi eri tapaamatonta tinderiä ehdottavat tapaamista. Niistä on helppo kieltäytyä. Sitten Manu viestii ja kysyy mitä teen! Juurihan olin siellä! Hän kertoi nauttineensa lahjoistani ja olisi ilmeisesti tahtonut nähdä. Ihanaa! Mutta: istun, syön ja katson leffaa. Nyt en pääse. Siitä oli vähän vaikeampi kieltäytyä. Ja sitten! Tomi johon törmäsin silloin muutama viikko sitten ilmoitti olevansa ulkona ja ehdotti törmäämistä. Se kirpaisi, sillä olin oikeasti aiemmin tahtonut tavata hänet. Selitin kaameaa olomuotoani ja hän vaikutti pettyneeltä. Voih. Mutta mikä piristi mieltäni. No Roni tietenkin. Joka kysyi minulta vielä myöhään illalla kuulumisia ja kertoi omiaan. Tulisiko tästä jotain, tulisiko! Olen yllättynyt, että ensimmäinen uusi tyyppi, jonka sattumalta tapaan tinderistä olikin näin kiva. Olin jopa vitsaillut hänestä tytöille ryhmäkeskusteluumme varmana siitä että tapaaminen jää kertaluontoiseksi. Aina jotain tapahtuu kun vähiten odottaa? Näiden kutsujen ja miesten lisäksi viestittelimme tyttöjen kanssa aivan koko illan. Otimme ryhmäkeskusteluun hassuja selfieitä ja juorusimme sinkkuelämästä. Oikeastaan aika hyvä perjantai-ilta. Myös Javier roikkui onlinessa koko illan, joten ehkä hän odotteli että avaisin keskustelun? No way, your turn.
Keskellä yötä kello viideltä herään siihen, että puhelimeni piippaa korvani juuressa. Röyhkeä randomtinderi viestii jotain turhaa. Vilkaisen puhelimen näyttöä ja huomaan viestin Javierilta. Samaan aikaan Ricky ilmeisesti on palannut kotiinsa baarista ja telepaattisesti havaitsee minun olevan hereillä ja kysyy mitä teen. Nukun! Kohta. Avaan Javierin viestin. Se on vain silmäniskuhymiö, joka on saapunut kolmelta. Pikatulkitsen sen siten, että hän on ollut baarissa, eikä ole löytänyt sieltä seuraa ja on muistanut minut. Mutta se on silti oma-aloitteellinen viesti! Jee! Vastaan hänelle aamuviideltä "Kello on aamukolme ja J päättää aloittaa keskustelun ;) Sori, muttei booty-call -mahiksia tällä kertaa. Tiesitkö, että voit jutella mulle ihan normaaliinkiin aikaan". Hetken saan jopa kyyneleet silmiini, kun mietin, että olin ostanut Javierille joululahjankin, ja minä olen vain hänen booty call -listallaan. Olen varma, että olin jollain muulla listalla ainakin hetken. Nukahdan ja alan nähdä unia. Näen unta, että Javier vastaa minulle (melko sujuvalla suomen kielellä), että hän pitää käytöstäni lapsellisena eikä pääse siitä enää yli. Unessa hän kutsui silti minut luokseen. Kun saavuin paikalle huomasin, että koko asunto oli sotkuinen (mitä se ei ikinä oikeasti ole). Likaiset lakanat ja peitot ja tyynyt pitkin lattioita. Tajusin, että jostain syystä Javier on mennyt huonoon jamaan ja halasin häntä.

Aamulla heräsin kymmenen jälkeen. Viestejä näytöllä Rickyltä, Javierilta, Ronilta ja tinderiltä. Ensimmäisenä luen Ronin viestin. Hän on herännyt ja toivottaa huomenta. Ah, huomenta! Javier on ilmeisesti kesken krapulauniensa lukenut viestini ja vastannut siihen, pyhimyshymiöllä. Päätän, että jos hän aloittaa oikean keskustelun niin kerron hänelle unestani. Ricky haluaa taas tulla kylään tai tavata tai mitä vain. Ja randomtinderi haukkuu minua nössöksi. Okei, tästä voi tulla hyvä päivä! Makoilen sängyssä ja jatkamme viestittelyä Ronin kanssa. Saan sydämiä heti aamun aluksi. Ihanaa, vaikka olenkin skeptinen enkä ole kyennyt niitä itse laittamaan. Roni varmistaa, että näemmehän tänään. Kyllä! Ja vielä melko erikoisella suunnitelmalla: kumpikin tuo mukanaan ystävän ja aiomme pelata yhdessä tai keksiä muuta kivaa tekemistä. Erilaista ja hauskaa. Ricky hokee, kuinka hänestä tulisi minulle hyvä mies. Olisin hänen koko maailmansa! Ai, mä luulin, että olemme jo ajat sitten sopineet olevamme vain kavereita. Lähden aamukahville kahvilaan. Viestittelen ystävättären kanssa, jonka olen kutsunut mukaani yhteiseen illanviettoon. Odottava ja hyvä fiilis!

Hoidan kaupungilla ostoksiani (hain Ronille tuliaiseksi hänen lempiviiniään ja ostin sukulaiselle jonkun Iittalan) kun Javier yhtäkkiä aloittaa keskustelun. Hän toteaa, että halusi vain tarkistaa olisinko ollut ulkona yöllä. Kertoo mitä itse oli tekemässä, utelee miksi olin perjantaina vain kotona! Olenko käynyt treffeillä?! Kysyy kahdesti mutta sivuutan kysymyksen ovelan ympäripyöreästi. Sanon, että olen joutunut aloittamaan lähes kaikki keskustelumme ja olen häneen vähän pettynyt. Kerron, että olin ostanut häntä varten hyvän viiniglögin, mutta jouduin juoda sen itse, koska hän muuttui mykäksi. Javier on yllättynyt ja ilmeisesti ei koe asiaa samoin. Selvästikin hän pitää itsestäänselvänä sitä, että toinen tekee aloitteet kaikelle. Hän haluaisi nähdä tänään! Tietenkin juuri tänään. Sanon, että olen lähes koko edellisviikon istunut toimettomana kotona ja nyt hän keksii sitten ehdottaa tapaamista, kun minulla on suunnitelmia. Keskustelemme hyvässä hengessä. Minua hieman ärsyttää, mutta toisaalta olen helpottunut. Nyt koen, että voin ehdottaa hänelle tapaamista jos jutut eivät onnistu Ronin kanssa. Javier, sä olet mun plan B nyt. Myös joku uusi tinderi yrittää viritellä keskustelua. Mutten jaksa keskittyä! Tänään keskityn Roniin. En tiedä jännittääkö minua oikeasti näin paljon, mutta vatsa on vähän sekaisin ja en yhtään tiedä mitä ilta tuo tullessaan! Nyt suihkuun ja miettimään päälle pantavaa...eli mustat housut ja jotain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti