torstai 8. joulukuuta 2016

Uudet treffit vai vanhan odottelua?

Eilisiltana päätin laittaa Javierille rohkeasti viestin, jossa kysyin onko hän saanut nyt nukuttua paremmin flunssastaan huolimatta. Hän vastaa heti iloisena ja jatkaa keskustelua kysellen kuulumisiani. Keskustelu jatkuu hieman kyseenalaisin teemoin ja vitsein, mutta sehän on ollut hänelle tyypillistä alusta alkaen, vai mitä? En tiedä miksi olen odottanut muuta.  Tai miksi odottaisin? Älä ole tyhmä, nainen! Juttelemme kuin aiemminkin. Hän myös kysyy onko minulla huomenna kiireinen päivä, entä onko viikonloppusuunnitelmia. Ei pahemmin vielä, entäs sulla? Hän toteaa, ettei ole vielä varma (tarkoittaako se, että olen varasuunnitelma?). Sanon, että jos hän haluaa viettää vaikka leffailtaa joku kerta, niin ilmoittelee ajoissa.

BLING. Samaan aikaan kiinnostava uusi tinderi tekee erittäin houkuttelevan treffitarjouksen viikonlopulle. Jes, pitkästä aikaa ennalta suunniteltujen sokkoensitreffien huumaa ilmassa! Milloin olin viimeksi tindertreffeillä? Lokakuussa. Ehkä onkin aika korjata asia. Etenkin kun tyyppi vaikuttaa oikeasti kiinnostavalta.  Miksi lopetinkaan aktiivisemman tindertreffailun? Ainiin, kyllästyin niin moniin täysin turhiin tapaamisiin. Tapaamisiin, joissa ei ole kemiaa. Tapaamisiin, jotka eivät johda mihinkään. Ajanhukkaan, jonka voisin käyttää aivan toisin. Mutta kannattaisiko vielä ottaa riski? Javier viestittelee loppuillan niitä näitä. Katsomme yhdessä etänä youtubevideoita. Kivaa! Ollaan back in business, kuten ennenkin. Huikkaan hänelle ennen nukkumaanmenoa, että viikonlopulle satelee jo kutsuja vinkivink, jotta hän ehtii reagoida jos haluaa. Lupasin huomenna ilmoittaa uudelle tinderilleni, että onnistuuko tapaaminen vai ei.
Yön aikana havahduin ainoastaan kerran siihen, että Ricky lähettää minulle jonkun turhanpäiväisen viestin keskellä yötä. Aamulla olin aivan varma, että olen vastannut siihen, mutta en ollutkaan. Hyvä, toivon etten ala vastailemaan viesteihin unissani. Ennen töihin lähtöäni kaivan korulippaastani nätit ja sirot korvakorut, jotka ostin itse itselleni lahjaksi joskus viime vuonna. Javier nukkuu tosi myöhään - jos on uskominen someaktiivisuutta - eikä hän aloita keskustelua kanssani työpäivän aikana. En ole varma odottaako hän minun ehdottavan suoraan tapaamista, kun hän ehti kysellä viikonlopun aikataulujani, mutta itsehän hän sanoi, ettei ole varma onko hänellä suunnitelmia vai ei. Olisin idiootti jos nyt odottelisin liian myöhään hänen aktiivisuuttaan. Toisaalta hän on niin herkkähipiäinen ja epävarma... Vuoroin haluan nähdä hänet ja vuoroin havahdun siihen, etten pidä hänen jutuistaan lainkaan. Sitten taas muistan, kuinka hän on ollut aiemmin tosi aktiivinen suuntaani ja kutsunut jopa aveciksi juhliin. Mutta olen itse ollut etäinen ja kieltäytynyt, ja nyt harmittelen aiempaa asennettani. Taas. Näin ne tilanteet vaihtelevat. Nytkin pelkään, että jos sovin huomiselle treffit uuden tinderin kanssa, niin juuri silloin Javier varmaan ehdottaa samaa ajankohtaa ja sitten minua harmittaa. Olen siis tyhmä. Javier inhoaa kun käytän sanaa "stupid" liian paljon. BLING. Myös toinen uusi mukava tinderi ehdottaa tapaamista viikonlopulle. En taida ehtiä. Vaihdamme pari viestiä ja hän kertoo olevansa viikonloppuna osallistumassa eräälle keikalle. Kuluu hetki kun kolmas tinderi ehdottaa tapaamista ja kertoo olevansa itse menossa samalle keikalle kuin aiempi tinderi. Hah! Ovat varmaan kaveruksia ja testaavat kuinka kiireinen oikeasti olen. Siitä vain. Olen oikeastikin kiireinen.
Kello rientää taas eteenpäin. Myöhemmälle illalle on taas sovittu hätävaralenkki ystävättären kanssa, jos ei muita suunnitelmia ilmene. Ilmoitan Javierille (joka vuoroin sulkee itse keskustelunsa näkyvistä ja vuoroin on onlinessa), että jos hän on kerran niin kiireinen tai vielä sairas ettei ehdi tavata minua, niin joudun sitten järjestämään itselleni muuta menoa. Minun on vahvistettava tapaaminen uuden tinderin kanssa, koska on huonotapaista odotuttaa toista liikaa. Siksi haluan vahvistuksen Javierin ja minun suunnitelmiin. Stalkkasin uuden tinderin, Ronin, kuvia enemmänkin, ja hän näyttää joka kuvassa aivan erilaiselta. Osassa kuvista tosi kivan näköinen, ja osassa supertavis. En ole sittenkään varma onko hän niin miellyttävä, kuin miltä aluksi on vaikuttanut! Ärsyttää jos taas petyn ulkonäköön! Ja vielä ärsyttävämpää että siitä on tullut minulle niin merkityksellinen seikka nykyään! Javier toteaa olevansa edelleen flunssassa, joten tulkitsen sen niin ettemme tapaa tänään emmekä huomenna. Ilmoitan Ronille, että olen vapaana. Otan riskin. Ainahan pääsen jatkamaan iltaa tarvittaessa muuhun seuraan. Ja sitten lenkille!

Lenkin jälkeen jatkamme Javierin kanssa viestittelyä pitkin iltaa. Hän pätee nippelitiedollaan John Lennonin kuolinpäivästä ja musiikista. Sanon häntä pilkunviilaajaksi ja hän toteaa, että tykkää kertoa asioita tietämättömille. Oh, onpas ärsyttävä! Silti hän viehättää minua. Mutta ehkä tekee hyvää pitää pieni breikki ja laittaa ajatuksen ihan muualle uusiin treffeihin. Myös lenkkiystävättäreni sanoi, että hänen tekisi lähteä pienelle irtiotolle, joten saa nähdä saako pientä tyttöjenkin iltaa ujutettua viikonlopulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti