lauantai 26. marraskuuta 2016

Hirveä darra - After Javier

Päätä särkee. Oksettaa. Nukuin juuri sohvalla torkkuen muutaman tunnin kotiin päästyäni. Olen ottanut kaksi buranaa ja odottelen helpottaako olo, vai koomaanko kotona koko illan. Ihan ansaitusti. Se hyvä puoli tässä on, ettei pysty syömään mitään joten saa vaivattoman paastopäivän. Fyysisestä kurjuudesta huolimatta fiilis on melko hyvä. En tiedä mitä tarkalleen ottaen tapahtui, mutta heräsin aamulla Javierin luota. Hänen ystävättärensä nukkuessa sohvalla. Olin aiemmassa tekstissäni muokannut yksityiskohtaa siten, että Javier olisi ollut matkustanut tuttunsa luokse, mutta todellisuudessa hän kertoi majoittavansa tuttuansa viikon. Sekä minua viime yön.

Valmistauduin eilen tavallista myöhempään. Kävin suihkussa ja lähetin Javierille selfien hänen häiritessään minua jutuillansa kesken kiireideni. Lähdin ystävättäreni luokse hyvällä fiiliksellä. Kumosimme ennätysvauhdilla pullolliset viiniä ja ainakin yhden oluen. Kuuntelimme musiikkia ja tanssimme ja juoruilimme. Laitoin Tomille viestiä olisivatko he liikenteessä ystäviensä kanssa, mutta aikaisen aamumenon vuoksi hän ei ollut viihteellä. Alex viesti jotain turhanpäiväistä, muttei kutsunut minua mihinkään. Jatkoimme Javierin kanssa viestittelyä koko illan. Vaikka toivotimme toisillemme hyvää viikonloppua ja sovimme tapaavamme tiistaina, hän jatkoi keskustelua jatkuvasti. Ja ilmeisesti jossain vaiheessa iltaa hän kertoi olevansa pubissa ystäviensä kanssa ja kutsui meidät liittymään seuraan. En ole ilmeisesti asiaa epäröinyt, vaan olemme lähteneet ystävättäreni kanssa tapaamaan Javieria kavereineen. Olen ollut jo hyvässä vauhdissa tuossa vaiheessa, enkä liiemmin pysty miettimään yksityiskohtia. Mutta pubissa oli Javier yhden mies- ja yhden naispuolisen ystävän kanssa. Hänen luonaan todella majailee nainen, muttei romanttisessa mielessä. Vain ystävänä. Pakkohan se on uskoa, jos hän kutsui minut paikalle. Olin riehakkaan sosiaalisella tuulella ja onnistuin jutuillani närkästyttämään hänen toisen ystävänsä. Ystävän jonka luota oma ystävättäreni heräsi seuraavana aamuna. Pussailimme pubissa toisiamme ja nautimme drinkkejä lisää. En tiedä miten, mutta olen päätynyt lähtemään Javierin ja hänen naisystävänsä kanssa hänen luokseen.

Heräsin tyytyväisenä Javierin kainalosta. Touchy touchy! Hetkeen en ollut varma miten ihmeessä olen sinne päätynyt, mutta nopeasti eilisillan kuvat palautuivat mieleeni. Emme olleet varmaan olleet yöllä kovin hiljaisia ja minua hävettää. Muttei paljoa. Halailemme ja nautimme toistemme läheisyydestä koko aamun. Pussailemme. Nautin siitä, että voin tarrautua hänen kainaloonsa. Pidän hänestä. Hän muistaakseni käski minun sanoa niin yön aikana. Ja sanoin valehtelematta. BLING. Alex viestii, että voisin vierailla hänen luonaan iltapäivällä kello siitä ja siitä kello siihen ja siihen. Näytän viestin Javierille ja totean, että tällaisiin booty calleihin en kyllä suostu! Vastaan Alexille, etten tosiaankaan riennä hänen luokseen muutamaksi tunniksi keskellä päivää. Menemme yhdessä Javierin kanssa suihkuun. Hän pesee minut ja minä pesen hänet. Hieron saippuaa koko hänen vartaloonsa. Minun on pakko istua, koska oloni on niin heikko. Suihkun jälkeen keitämme teetä, juttelemme. Pahoittelen sitä, että juttuni olivat typeriä eilisiltana. Javier on diplomaattisen isällinen. Hän kehottaa minua (juomaan vähemmän ja) syömään tekemäänsä aamupalaa, mutta en pysty kuin juomaan teetä. Hän haluaa varmistaa, että tapaamme silti yhä tiistaina. Hän ehdottaa, että tekisimme joku viikonloppu jotain muuta kuin alkoholin nauttimista. Vau! Hän haluaa lähentää välejämme. Mukavaa. Suostun totta kai. Iltapäivällä hän saattaa minut pysäkille. Selviydyn kaamean näköisenä kotiin ja käperryn potemaan oloani sohvalle. BLING. Jukka kysyy olenko lähdössä ulos. Kuvailen hänelle järkyttävää krapulaani parilla sanalla. Onneksi muita ehdotuksia ei ole tullut. Pari tyttökaveria on liikenteessä, muttei mitään erikoista. Hyvä, koska tästä saattaa tulla ensimmäinen lauantai pitkiin aikoihin, kun olen koko illan kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti