perjantai 11. marraskuuta 2016

Where are we going?

Ja taas se tuli! Perjantai! Olo on hyvä. Pikkunuhailu ei estä osallistumasta täysillä tämän illan risteilyhauskanpitoon. Oikeastaan ei ole edes nuhaa enää! Töissäkin sain aamupäivän aikana hoidettua monta tärkeää asiaa pois päiväjärjestyksestä kivuttomasti ja tehokkaasti. Lounastauolla poikkesin Sokokselle hakemaan jotain pientä muistamista kosmetiikkaosastolta ystävättärelle hänen merkkipäivänsä johdosta. Muun muassa Essien illanviettoon soveltuvan uutuuskynsilakan ja samaan sävyyn sopivan laadukkaan huulikiillon. Pientä luksusta on aina kiva saada ja melkein yhtä kiva antaa muille!

En ollut keskustellut vielä Tomin kanssa, joten aamulla ilmoitin hänelle, että olemme lähdössä matkaan kahdestaan, mutta mukaan saa liittyä jos haluaa. Hän vielä arpoi, mutta päätyi jättäytymään matkasta budjetti- ja kiiresyistä. "Mutta nähdään sitten kun tulet sieltä!", Juu ehkä nähdäänkin! Ymmärrän täysin. Tällaisella varoitusajalla tuntemattomien kanssa laivalle lähteminen ei ole ihan joka jannun juttu. Harmi. Laitoin vielä parille randomtinderille vitsikkäästi tarjouksen laivaseurasta. Vailla mitään odotuksia. Ajattelin, että voisimme vielä laittaa ilmoituksen kahdesta vapaasta spotista suositulle facebookin myyntipalstalle, mutta ylläpitäjä ei ehdi hyväksyä minua ryhmään ajoissa. No...ainakin yritimme kaikkemme! Ainoastaan Rickylle en aio ehdottaa mukaan tulemista, sillä hän varmasti oikeasti tulisikin ja roikkuisin minussa siten, etten pääse nauttimaan vapaudestani riittävästi.
Aloitimme myös Javierin kanssa memesodan. En ole pitkävihainen, enkä oikeastaan ollenkaan vihainen, ilman oikeaa syytä tai aitoa loukkaantumista. Siispä aamupäivällä lähetin hänelle pokerinaamamemen. Hän vastasi siihen toisella, ja minä kolmannella. Kunnes kuvat olivat iltapäivään mennessä muuttuneet iloisiksi! Ja siitä pääsimme taas vaihtamaan kuulumisia normaaliin tapaan. Jostain syystä keskustelumme ajautui analysoimaan tapaamisiamme. Javier toteaa, että mielellään lähtisi kanssani ulos ja tekisi yhdessä kaikenlaisia asioita, vaikka on tällä hetkellä haluton minkäänlaisiin sitoumuksiin. Vastaan "Hyvä". Javier sanoo, että elämässä pitää olla tavoitteita. Kysyn mitkä ovat hänen tavoitteensa. "Threesome ja swinging". Tiedän että hän vitsailee osittain. Mutta vain osittain. Hän kysyy minun tavoitteistani. "Päästä naimisiin ennen kuin täytän kolkytviis". Javier nauraa, ai sekö on sun tavoitteesi! Emme me ole toisillemme tilivelvollisia, joten mieluiten pysyn hyvissä väleissä hänen (ja kaikkien) kanssa, ja toivottavasti jatkossakin vietän kivoja leffailtoja hänen luonaan. Kaikki on mahdollista missä vaan. Ei sitä oikeasti ikinä tiedä mihin mikäkin tapailu tai kaverisuhde tulee etenemään. Viimeksi Manuelilla ollessani puhuimme samasta aiheesta. Hän totesi, että on melko varma ettei tule koskaan saamaan omaa perhettä. Vaimoa tai lapsia. Vakuutin, että aivan varmasti tulee! En tiedä miksi hän tuntee itsensä niin vanhaksi ja epäonnistuneeksi ollessaan minua vain muutaman vuoden vanhempi. Senkin tänään huomasin, etten ole ajatellut enää niin paljon Dimiä, jota ajattelin eniten aikaisemmin. En ota hänestä mitään selvää ja pystyn nyt huoletta jättämään seuraavan syöttövuoron hänelle.

Iltapäivällä myös ulkomaan kesäreissulla klubilla sattumalta tapaamani todella komea facebook-kaverini ilmoittaa tulevansa joulukuussa Suomeen. Vaihdamme pikaiset kuulumiset ja toivotan hänet tervetulleeksi Suomeen. Tätä on verkostoituminen! On kivaa kun useissa maissa on tuttuja, joita voi matkustellessa bongata. Alejandron kanssa klubitimme yhden illan ja taisin häntä siellä suudella, ja päätimme olla kavereita jatkossakin. Olen kirjoittanut hänestä aiemminkin. Vaihdamme aina silloin tällöin kuulumisia. Myös Manuel viestii ja kutsuu illaksi luokseen. Hän oli unohtanut matkani! Mutta ehdotan, että tapaamme pian, koska minulle on ikävä sarjaamme!

Ennen laivalle lähtöä, laittaudun viimeisen päälle. Laitan tapani mukaan mustat istuvat farkut, hiukset kauniisti auki. Hyvää tuoksua, lakkaan kynnet. Juon energiajuoman. Kuuntelen hyviä biisejä. Siitä se fiilis lähtee! En ota mitään ylimääräistä mukaan. Vain yhden kengät, vain yksi asu. Vaihtoalusvaatteet riittää. Saamme takuulla hyvät meiningin aikaiseksi, ja uskon, että tulemme tutustumaan uusiin ihmisiin tänään täpötäydellä laivalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti