lauantai 19. marraskuuta 2016

Mehhh

Mitä tehdään ensimmäisenä kun herätään huurteisen illanvieton jälkeen yksin omasta sängystä? Tarkistetaan, missä on puhelin, ja sen jälkeen tarkistetaan, mitä sillä puhelimella on tehty. Puhelin löytyy yöpöydältä. Siellä on yksi vastaamaton puhelu Alexilta. Yksi viesti Taunolta. Yksi viesti Tomilta. Olen jostain syystä aivan varma, että olen viestitellyt kummallisuuksia työkaverin kanssa, mutta se paljastuukin uneksi. Hyvä. Päätä ei särje, jes! Eli tästä päivästä tulee vähintäänkin siedettävä. Alex on soittanut minulle sen jälkeen, kun olen jo mennyt nukkumaan. Hän on ajatellut minua. Hyvä! Tomi on viestinyt, että toivoo meidän tulevan samaan kuppilaan, missä hän on. Vastaan hänelle harmitteluni siitä, ettemme onnistuneet vaihtamaan baaria illan aikana. Ja Tauno! Tauno kysyy pääsinkö turvallisesti kotiin. Kyllä pääsin, hymynaama.

Jep! Törmäsin eilen sattumalta Taunoon! Hän oli taas yksin liikenteessä. Olimme tanssilattialla, kun tunsin jonkun tuijottavan minua. Yhtäkkiä katseeni bongasi tanssilattian reunustalla Taunon! Tuttu tyyppi, johon spontaani reaktioni on ilo! Riensin moikkaamaan häntä ja kyselemään kuulumisia. Jutustelimme illan mittaan niitä näitä, kunnes lähdin illan viimeisellä järkevänaikaisella kulkupelillä kotiin. Hyvä, että voimme olla tuttavallisissa väleissä. BLING. Alex viestii kesken aamun nukuinko hyvin. Vastaan lojuvani yhä sängyssä. Hän toteaa tekevänsä samaa ja sanoo tahtovansa tavata jo huomenna. Ei vasta maanantaina! Huh, en tiedä miten reagoida tällaiseen suoraan innokkuuteen. Onneksi välillämme on mieletöntä kemiaa, muutoin minua saattaisi ahdistaa.  Hän haluaisi vaihtaa kanssani tuhmia kuviakin! Hmm. Pidin Javieria aluksi hyvin seksuaalisesti suorana ihmisenä, mutta nyt hän on ajatuksissani kuin siveellinen halinalle.  Alex on tuonut ilmi asioita, jotka olisivat saattaneet aiemmin olla minulle deal breakereita. En ole tykännyt liian suorista vihjailuista joista oloni tulee halvaksi tai hölmöksi. Mutta ehkä vika on ollut omassa asenteessani? Mikään järki tai kriteerilista ei ole tähän mennessä auttanut minua treffiasioissa, joten aion luottaa tällä kertaa kemian voimaan. Voiko niin sanottu sielunkumppanuus ylittää kaiken muun? Sitä aion testata. Sillä ilmeisesti koen häntä kohtaan jonkinlaista sielujen sympatiaa. BLING. Manuel lähettää huumorikuvan. Vastaan hänelle vitsaillen. BLING. Tytöt jo alkavat suunnitella tulevaa iltaa.

Eilisiltana vietimme alkuillan virallisissa juhlissa. Juhlissa, joihin osallistujat ovat päivänvalossa hillittyjä ja hyvin käyttäytyviä asiantuntijoita, mutta muuttuvat hanojen avauduttua syvällisyyksiä sössöttäviksi takapuolelle taputtelijoiksi. Moni taisi herätä väärästä punkasta tänä aamuna! Mutta ehkä That's the Spirit. Vaikka sain itseni perjantaifiiliksiin, tunsin oloni väsyneeksi koko illan ajan. Vaihdoimme viestejä Jukan, joka toivoo näkevänsä minut tänä viikonloppuna. Omaatuntoani kolkuttaa. Lisäksi Manuel vaihteli kuulumisia kanssani ja olisi varmaan kaivannut uniseuraa. Tomi odotti kärsimättömänä, että olisimme törmänneet, mutta he eivät halunneet vaihtaa paikkaa, ja me päädyimme enemmistön äänestyksellä tylsähkölle klubille kaupungin laitamille. Yritin tsempata oloani. Otin vastaan pöytään kannetun hotshotinkin, mutta senkin jälkeen vain mietin milloin kehtaisin lähteä kotiin nukkumaan. Tanssimme, törmäsimme Taunoon, joimme. Mutta olo jäi kokonaisuudessaan alavireiseksi.

Nyt otan rennosti tämän päivän. Seurailen sivusta, mitä tytöt suunnittelevat ja ehkä liityn seuraan. Ehkä törmään Jukkaan tai Tomiin. Ehkä en. Ehkä olenkin vain kotona ensimmäistä kertaa kuukausiin lauantaina. Huomenna pitäisi tavata Alex. Vaikka hänen jotkut juttunsa olisivat siinä rajalla, niin ajattelemalla tapaamistamme, häntä, hänen katsettaan, perhoset vauhkoontuvat ja tiedän, että haluan nähdä hänet. Kysyn myös Javierin vointia ja vaihdamme kuulumisia. Koen olevani sosiaalisesti aktiivinen ja pidän siitä. Alkuiltaa myöten päätä alkaa hieman kolottaa ja taidan ottaa päiväunet ja miettiä sitten asioita lisää.  

Pakko vielä päivittää, että kuten aavistelin, niin pian alkaa puhelin rinkuttaa eri optioista illalle. Ensin viestii Late, joka törttöili joskus viime kuussa tavatessamme. Hän kyselee muina miehinä kuulumisiani ja sanoo, ettei muista mitään viime tapaamiseltamme. Virkistän hänen muistiaan ja kerron, kuinka hän edessäni pokaili muita, vaikka olimme juuri sopineet treffit. Hah, saan kiksit tästä! Hän pahoittelee ja totean, ettei se haittaa mitään, sillä olen jo hyvin tottunut kaikenlaiseen käytökseen. Aika kauheaa on, että hänen käytöksestään huolimatta olen hänestä viehättänyt ja varmaan tapaisin hänet uudelleen jos tilaisuudet sen sallisi.  BLING. Late kysyy, jos kaikesta huolimatta haluaisin lähteä drinksuille joku päivä. Sanon, että pokkaa hänellä ainakin on ja lupaan harkita asiaa. BLING. Jukka kyselee vointiani ja kertoo olevansa liikkeellä ystävänsä kanssa. Voisimme ehkä törmätä illemmalla. Ehkä! Koitan tässä ryhdistäytyä. Kello käy jo...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti