torstai 3. marraskuuta 2016

Better and better

Ja niinhän se on, että heti kun on torstai ja viikonloppu lähenee, niin mielikin on parempi! Mitään käytännön syytä ei sille ole. Kävellessäni töihin vastaani kävelee se sama nuori mies, kuin joka ikinen aamu. Katson aina kauas eteeni, tai maahan. Joskus vilkaisen häntä. Mietin pitäisikö jo moikata joku kerta. Mutta me ollaan suomalaisia, joten ei. Dim ei ole viestinyt. Javier ei ole viestinyt ja on poistanut taas keskustelun käytöstä Facebookista. Hän tekee sitä joskus. Mulle vai kaikille? En tiedä. En ole herkästi loukkaantuvaa sorttia, ymmärrän mielenvaihtelut ja sen jos on muuta ajateltavaa. Vaikka kumma kyllä, se ihan pikkuriikkisesti kirpaisee, jos toinen on löytänyt parempaa seuraa tai kiinnostus lakkaa. Oli syy mikä tahansa. Vaikka itse tekisin samaa. Outoa, mutta inhimillistä. Päätin viimein tarkistaa viimeisimmän keskustelumme viikonlopulta ja se on täysin normaali, joten todennäköisesti hän on vain löytänyt muuta tekemistä kuin jutella minulle. Höh, en halua menettää minun sekundääristä leffaseuralaistani! Luultavasti jossain vaiheessa kysyn häneltä kuulumisia. Saatan myös heikolla hetkellä tänään päätyä viestimään Dimille. Vaikka oikeasti olen sitä mieltä, että se on selkeästi hänen vuoronsa. Ehkä saan pidettyä pääni ja olla viestimättä. Entten tentten.

Yksi randomtinderi ehdottaa tapaamista perjantaille. Joudun kieltäytymään, sillä olen ehtinyt sopia "parit" after workit työkavereiden kanssa. Tinderi on pettynyt ja tiedustelee tilannettani lauantaille. Sanon, että se saattaisi näyttää paremmalta. "Nyt mä olen tehnyt viisi ehdotusta, seuraavaksi on sitten sun vuorosi". Voi hitsi! Olenpa ollut vaikeasti tavoiteltava. Päätin, että jos lauantaille ei tule ehdotusta Dimiltä tai Javierilta tai Manuelilta, tai jos ystävättäreni ei lähde ulos, niin ehdotan hänelle tapaamista.

Iltapäivän aikana koin itseni energiseksi ja päätin olla aloitteellinen. Kysyn Javierilta mitä hänelle kuuluu: "Hello Stranger!". "Hello Drinker!" Hän vastaa pitkällä viestillä. Vaihdamme parit lauseet. Hän kysyy nukuinko yksin viikonloppuna. Oliko orgiat? Tyypillistä Javieria! Hyvä. Oli hänellä mitä muuta tahansa mielenpäällä tai iltavirikkeenään, niin we are fine. Yleisfiilis on seesteinen ja hyvä. Taas varmuus siitä, että viikonlopuksi kyllä löytyy mukavaa puuhaa kaikkine mahdollisuuksineen on vahvasti läsnä. Alkuviikon epätoivo hälvenee pikkuhiljaa. Kuten on ollut ennustettavissa.

Kokkaan iltaruoaksi kanarisottoa (eli "risottoa") ja laiskottelen tyytyväisenä. Kävin edellisiltana lenkillä lumisessa maastossa, joten tänään ei ole pakko. Ihan vain siksi, koska täytyy kerätä voimia viikonloppua varten. Javier laittaa vielä jotain viestiä.  Hän kertoo olleensa parina iltana illallisella ystävien kanssa. Itse sanon noin, jos olen ollut treffeillä. Rivien välistä ystävällinen ja rehellinen tapa ilmaista asia. Mutta en nyt välitä liikaa siitä, mitä on rivien välissä. Tai ainakin yritän olla välittämättä. Vaihdamme hauskoja kuvia ja vitsailemme hyvin vapaamielisesti. Hän laittaa kuvan illallisestaan, minä laitan kuvan vatsastani, jossa ruoka jo on. Nauramme. Pian hän on jo täydessä vauhdissa kuvailemassa miten voisimme viettää iltaa. Hän kutsuu luokseen! Sanon, että on liian myöhä, ja hän ei ole ottanut minuun mitään yhteyttä koko viikkoon, joten en aio hetkessä rynnätä hänen luokseen sormen napautuksesta. Hän vastaa naurulla. Yhtäkkiä minua taas harmittaa, ettei hän ollut ottanut itse minuun yhteyttä. Ja harmittaa etten mennyt. Javier sanoo, että kyllä me vielä taas sopiva päivä löydetään.

Kello käy ja havahduin taas siihen, ettei Dim viesti. Ei tee mieli viestiä hänelle. Olen sen verran närkästynyt, enkä vielä riittävän epätoivoinen viestiäkseni ensin. Mutta kaikista typerintä olisi jos hän ottaisi yhteyttä siinä vaiheessa, kun olisin ehtinyt jo sopia muuta. BLING. Manuel viestii, että olisi paljon mieluummin katsomassa sarjaa vieressäni, kuin tylsässä työjutussa. Kiitos hani, niin mäkin. BLING. Ricky kysyy milloin haluan tulla kylään hänen luokseen. Ihan vai  kaverina. Hmm. BLING. Jukka edellisviikonlopun suurista juhlista kysyy muistanko häntä. Muistan (tavallaan)! BLING. Manuel vitsailee kiireisestä viikosta ja toteaa että ehkä voimme törmätä viikonloppuna, vaikka huomenna myöhemmin illasta. Hän ei vielä tunne minua niin hyvin, että tietäisi ettei mun After workit välttämättä ole yhdet. Hah. Eli kaikki muut viestivät, paitsi se, jonka viestiä eniten odotin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti