perjantai 4. marraskuuta 2016

Tästä se taas lähtee!


Tässä ollaan! Taas kerran se tapahtui. Maanantain jälkeen tuli kuin tulikin yllättäen perjantai! Sisin on täynnä odottavaa jännitystä! Mitä tapahtuu? Kenet tapaan? Mistä herään? Onko buranaa rittävästi laukussa? Tälle illalle on siis luvassa "parit" työporukan kesken. Se on mainiota, meillä on loistava yhteishenki sekä kokous-, baari-, biljardi tai toimistopöydän ääressä. On vielä mysteeri minne päädytään ja kuinka myöhään kenenkin parit kestävät., mutta World is our Oyster Tämä on siis suunnitelma A. Sen lisäksi minulla on ehkä-kutsu Manuelin luokse loppuillaksi. Olen lähes varma, että hän on ajoissa kotona ja kutsuu minut sinne. Mutta ehkä en mene! Sen lisäksi ystävättäreni on liikenteessä jos tanssijalkaa vipattaa myöhemmin illasta. Lisäksi on tilaa yllätyksille!

Huomiselle minulla on kutsut edellisviikonlopun mustalta hevoselta Jukalta illanviettoon! Tiedustelin yhteiseltä tutultamme kannattaako hänet tavata ja ystäväni on sitä mieltä, että ehdottomasti! Hän on kuulemma erityisen nirso ja on ihme, että on halunnut tutustua minuun sen perusteella missä kuosissa koko viikonloppu meni. Hahaha. Lisäksi on viinitarjous voimassa uudelta randomtinderiltä, jonka olen jo skipannut ainakin viiteen kertaan. Omatunto kolkuttaa, mutta jotenkin Jukan tapaaminen kiehtoisi enemmän. Myös toinen ystävätär ehdotti ainakin pikaista törmäämistä. Eli vaihtoehtoja riittää. Alun perinhän olimme sopineet tapaavamme huomenna myöhäisillassa Dimin kanssa, mutten ole kuullut hänestä mitään. On ollut hetkiä, kun olen unohtanut koko tapauksen, mutta sitten se vihlaisee taas. Mitä tapahtui? En tiedä. Ottaako hän yhteyttä? Toivon niin! Tapahtuuko tänä viikonloppuna jotain käänteentekevää? KYLLÄ!

Syön lautasellisen eilistä ruokaa. Katson kelloa ja arvioin, että minulla on muutama tunti aikaa ennen kuin alan valmistautumaan iltaa varten. Aion ottaa kotona yhden energiajuoman, laittaa hyvää musiikkia soimaan (Spotifyn viikonloppulista tai Ylex:n Lyömättömät!) ja käydä kunnolla suihkussa. Laittaa hiukset kauniisti. Laineille vai suoriksi? Katson fiiliksen mukaan, ehkä pienet laineet. Laitan mustat tiukat pillifarkut jalkaan ja jonkun rennomman mallisen siistin yläosan. Olen syönyt  koko viikon niin paljon, että en halua mitään täysin ihonmyötäistä. Alle toppaamattomat supersankarialusvaatteet. Ei turhia lupauksia. Ranteisiin laitan kauniit koruni (Swarovski) ja lopuksi jotain hyvää fiilistä entisestään nostattavaa tuoksua! Lisäksi ihan varalta suihkutan mietoa Victoria's Secretin vartalotuoksua sukkiin ja alushousuihin. Jos muistan, niin poistan vanhat kynsilakat ja laitan uuden kerroksen. Tästä se lähtee!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti