lauantai 3. joulukuuta 2016

Uusia matcheja ja yö Alexilla

Olipas hauska ja monipuolinen ilta! Näimme ystävättären kanssa heti alkuillasta Navy Jerry'sissä, joka oli tupaten täynnä erilaisia pikkujouluporukoita sekä muita hauskanpitäjiä. Mutta mahduimme sinne. Ainakin joten kuten. Änkeämällä. Laitoimme pitkästä aikaa tinderit päälle! Saman tien bongasin paikan päältä muutaman ehdokkaan. Hauskaa verrata livenä kuvia ja ihmistä luonnossa. Taisin laittaa raksia. Mutta sain useita uusia mielenkiintoisia matcheja joiden kanssa ryhdyin heti vaihtamaan kuulumisia. Piristävää! Ehkä pitkästä aikaa jotain ihan uutta olisi tiedossa. Vietimme koko alkuillan Navyssä. Luoksemme tuli vuoroin aloittamaan keskustelua muutamia eri seurueita. Mukavaa ja vapautunutta. Vaihdoin pari katsella mukavanoloisten miesten kanssa, mutta heiltä ei tullut aloitteita. Lopulta päädyimme muutaman komean ja siistin miehen porukkaan ja vaihtelimme kokemuksiamme tinderistä. Näytimme toisillemme profiilejamme ja kehuimme niitä. Hauskaa! Mutta täysin kaverillista. Kysyin myös Alexilta ovatko he liikenteessä. Hän vastasi, että mahdollisesti kohta. Hienoa! Saatoin myös laittaa Dimille jonkinlaisen heippa-viestin ja harmittelun siitä, ettei jutustamme tullut mitään.

Kuulimme jonkun kivan porukan olevan jatkamassa iltaa Apolloon, joten lähdimme itsekin sinne - mäkkärin kautta. Kännykässäni on rakastava selfie hampurilaisen kanssa. Koko klubi oli aivan uskomattoman tukossa, mutta pääsimme tavoitteemme mukaisesti tanssilattialle, jossa onnistuin tanssimaan tiiviisti ja vaihtamaan halauksia jonkun todella pitkän, melko komean ja hyvin humalaisen miehen kanssa.  Jukka kysyy olenko huomenna ulkona. Ehkä olen! Ehkä törmätään. Alkoi väsyttää jo pikkutuntien edetessä. En saanut riittävää party-modea enää päälle. Söpöin pitkä partamies oli todennäköisesti varattu. Onneksi Alex pelasti minut loppuyön narikkaruuhkalta kutsuessaan minut luokseen yöksi.


Alex ei ollutkaan lähtenyt minnekään. Käsitin etteivät hänen ystävänsä olleetkaan ulkona lainkaan. Käveltyäni muutaman minuutin kävelymatkan klubilta hänen luokseen ja päästyäni sisälle hänellä pyöri elokuva kauniisti sisustetussa olohuoneessa. Pyysin heti alkuun halausta, koska muistin, etten ollut saanut sellaista viimeksi. Heti tavatessamme taas jotain klikkaa. Meillä on sitä kemiaa. Jos ei muuta niin sitä on. Keskustelimme kuulumisia. Hän yllättäen kysyi, että en kai epäile, että hän olisi vielä varattu. Oho! No en ole sitä kyllä tullut ajatelleeksikaan. Totesin, että aiemmin en sellaista epäillyt, mutta nyt kun hän otti asian esille, niin olen kyllä huomannut, ettei hän halua tavata asuntonsa ulkopuolelle koskaan. Alex hämmentyi ja sanoi, että tottakai voimme tavata muuallakin! Ero on vain hänelle vaikea asia vielä. Hän puhui tapansa mukaan paljon. Hyökkäsimme sohvalla toisemme kimppuun ja sotkimme sen ja tyynyn. En ollut niin humalassa, ettenkö olisi kyennyt toimimaan ja kommunikoimaan hyvin. Kello läheni jo viittä, kun Alex ehdotti että menisimme makkariin nukkumaan, sillä aamulla hänen on lähdettävä ennen kahdeksaa toisaalle. Mitä! Olin melko näreissäni, että yöunet ja yhteinen aamu jäisi lyhyeksi. Alex pahoitteli ja totesi, ettei uskaltanut sanoa aiemmin mitään, koska tiesi etten olisi silloin tullut ja hän oikeasti halusi nähdä minut. En ollut oikeasti vihainen vain harmissani. Mutta mikä parasta, hän ihan oma-aloitteisesti kietoi kätensä ympärilleni kun aloimme nukkumaan.

Aamulla Alex oli iloinen, kun en ollut huonolla tuulella, vaan saimme koottua itsemme nopeasti lähtökuntoon. Hän kehui minua kauniiksi (korjasin äkkiä meikkiä hänen käydessä vessassa aamulla). Kuljimme yhtä matkaa pysäkille ja hän pari kertaa laittoi kätensä ympärilleni. Keskustelimme rennosti ja nauroimme. Jotenkin minusta tuntui, että hän piti minusta. Ajatteli, että olen hyvä tyyppi. Halasimme ja hän painotti, että jutellaan myöhemmin. Kyllä.
Kotiin päästyäni nukuin heti iltapäivään asti. Näin unta Alexista. Sekstailimme koulun pihalla kesällä. Lähetin unestani hänelle viestin herättyäni. Päätä ei särje. Se on tärkeintä krapulapäivinä. Vähän väsyttää. Tilasin pizzan kotiin. Olen syönyt niukasti koko viikon sydänsurujen vuoksi, joten voin syödän vähän pizzaa. Illalle on luvassa hauskanpitoa ystävien kesken. Lautapelejä. Terästettyä glögiä. Javierista ei ole kuulunut mitään ja minun tekisi mieli laittaa hänelle jokin hauska viesti. Mutta ei ehkä vielä. Olin edellisyönä toisen luona, mutta silti voin tuntea yhä samoin toista kohtaan. Intiimiys toisen kanssa ei siis vähennä tunteita toista kohtaan. Se vain hieman helpottaa torjutuksi tulemisen tunteita ja helpottaa omaa oloa hetkellisesti. Nyt pieni lepohetki, sitten energiajuomaa ja hyvää musiikkin ja ystävättären kanssa kauppaan hankkimaan tarpeet nyyttäreitä varten! ¨

***
Pakko vielä päivittää, että ihana Manuel pitkästä aikaa viestii ja olisi kutsunut minut glögille luokseen tänään. Ai, kun olisi tehnyt hyvää, mutta valitettavasti en voi peruuttaa tyttöjeniltasuunnitelmia. Enkä toki haluakaan. Manu on ollut kiireinen töissä ja treeneissä, sekä tavannut jonkun uuden treffikumppanin, jota ei ole kuitenkaan vielä ehtinyt tavata kasvotusten. Ihanaa! Aiemmin se olisi voinut tuntua pahalta, mutta nyt olen aidosti iloinen hänen puolestaan. Hän vielä ehdottaa, että jos ilta loppuu lyhyeen niin voin mennä hänen luokseen. Olen kuitenkin melko varma, että ilta venyy myöhäiseksi, joten ehdotan tapaamista huomiselle tai ylihuomiselle. Jee, toivon että onnistumme pitkästä aikaa tapaamaan. Lupasin viedä mennessäni suklaaglögiä, jonka olen ostanut alkosta aiemmin tällä viikolla.


2 kommenttia:

  1. Tällä kertaa ei muuta kommenttia, kuin että olipa ihana tulla blogiin, jossa oli kaksi pitkää kirjoitusta! Muusta mieleen tulleesta myöhemmin, sikäli kun et väsy kommnetointiin.
    K

    VastaaPoista