tiistai 11. lokakuuta 2016

Nyt on lokakuu ja minusta näkee sen. Sina.


Raskaan viikon jälkeen todella kaipasi jotain rentoutusta viikonlopulle. Olin alustavasti sopinut tapaavani yhden uuden tinderin lähes täydellisen parran kanssa. BLING. Kesken työpäivää Tauno ehdottaa ulos lähtemistä! Mennään bilettää. Ihanan rentoa! Vastasin, että ehkä huomenna. Ryan ehdottaa drinkkejä. No ehkä jos en muuta keksi. Laitoin Manuelille onnittelut erääseen hänen harrastukseen liittyvässä asiassa. Sain iloisen ja reippaan vastauksen. Ihan hyvä fiilis. Manuel vastaa viesteihin aina heti. Niin teen myös itse. Mutta jotkut näyttävät laskevan aina tietyn ajan ennen kuin suvaitsevat merkitä viestin luetuksi. Luuletteko oikeasti että uskon, että et puoleen tuntiin katso puhelintasi? Että aina kestää se vähintään vartti vastata. Ja ettet lue viestiä näytöltä, vaikket sitä avaa? Bullshittt sanon minä. No, joka tapauksessa, ehkä me Manuelin kanssa oikeasti voidaan (taas kolmannen kerran) olla kavereita. Se olisi kivaa.  Parempi kuin ei mitään. Löin lukkoon partamiestinderin kanssa iltadrinkkitreffit. Kysyin etukäteen onko hänellä jotain erityisodotuksia. Ei. Hyvä, eli ei paineita. Rentouduin kotona hetken, tässä kirjoitellen ennen valmistautumista iltaa varten. Suihkuun. BLING. Manuel. Mitä teet? Kiva, kiva. Tuutko kylään. Gulp! Olen sopinut jo treffit. Alan heti miettiä, miten pääsisin livahtamaan tapaamisesta nopeasti Manuelin luokse. Pohdin vaihtoehtoja. Ikävä pamahtaa rintaan. Sitten mietin, miten kylmä hän oli minua kohtaan. Vastaan, että olen aina tullut hänen luokseen, koska olen tuntenut olevani niin rakastettu. Ja jos se on ollut valheellista, niin en ehkä ole vielä valmis pelkkänä kaverina tulemaan. Manuel lähettää hymynaaman ja sanoo, että hei, tulet sitten kun sopii ja fiilis on parempi. Ei tunnetta. Kylmänä, kalseana. Tai...oikeastaan lämpimänä ja hyvänä kaverina. Hän to-del-la haluaa olla vain kaveri. Tai esittää taas hyvin. Yhtä hyvin kuin rakkautta. Selvä, alan uskoa sen. Vitsailemme hetken. Vitsailemme seksistä välillämme ja siitä miten vaikea on olla vain kaveri. Vitsailen, etten halua olla ihan näin helppo nakki fuckzonelle, mutta hän on tehnyt sen hyvin vaikeaksi ja osaa näytellä hyvin. Nauramme. Hymiöillä. En naura oikeasti. Olen sittenkin tyytyväinen, että olen sopinut illaksi ensitreffit. Pelkään jo etukäteen että viinilasillisen nautittuani saan päähäni mennä Manuelille.

Seuraavana aamuna ekana tarkistan etten vahingossa ole viestinyt Manuelille tai kenellekään muulle mitään. Huh. Yksi uusi numero puhelimessa tanssilattialta. Lähdin yksin kuluttamaan pari kaloria Kampin baariin sen jälkeen kun olin nauttinut kolme lasillista viiniä Sinan seurassa Bruuverissa. Sina oli pitkä ja syötävän suloinen ja hänellä oli täydellinen parta. Olimme sopineet tapaavamme Kampin kauppakeskuksen ärrällä. Kymmenen minuutin kuluttua sovitusta ajasta hoksasin että Kampissa on kaksi ärrää. Sina oli ensimmäinen deittini, joka heti baaritiskillä maksoi mitään kysymättä vain oman juomansa. Se on ok! Aloitimme keskustelun työasioista ja lasien tyhjentyessä päädyimme puhumaan markkinatasoista deittielämässä. Päädyimme siihen, että olemme molemmat ysejä. Sinä iltana ainakin. Hän kertoi arvostavansa isoja rintoja naisessa. Nauroimme. Näytin tekosurunaamaa ja pitelin tissejäni. Kysyin onko hän aina näin pihi. Myönsi olevansa. Meillä oli hauskaa. Kuitenkin osa hänen jutuistaan oli minulle hieman liikaa. Esimerkiksi lähes fundamentalistinen ateismi, jota kertoi kannattavansa. Puolen yön jälkeen lähdimme pubista, halasimme. Minun oli ihan pakko suudella häntä pikaisesti ja kevyesti, ihan vain koska hän oli niin komea. Saan suudella ysejä. Hän pyysi minua luokseen. Nauroin, etten harrasta sellaista ekalla tapaamisella. Hän ehdotti uutta tapaamista. Ehkä! Katsotaan. Eli taas yksi ihan kiva ilta takana, muttei salamoita, ei ketään kenelle tekisi viestiä seuraavana aamuna. Lähdin siitä itsekseni jatkamaan iltaa. Tanssilattialla sain seuraksi pitkän ponnaripäisen miehen, jonka numeron ilmeisesti olin ottanut talteen. Aamulla tuntui siltä, että olisi pitänyt vaan mennä Manuelille. Se olisi ollut tuottoisampi ilta. BLING. Tauno kyselee tapaisimmeko illalla. En tiedä vielä. Tekisi mieli viestiä Manuelille, että ikävöin hänen seuraansa. Mutta en vielä viesti. Ehkä huomenna. Saanhan ikävöidä sitä kaverillisesti. BLING. Randomtinderi haluaa tutustua. BLING. Sina kysyy miten voin.

Valmistaudun uuteen iltaan. Kakkospäivänä ei tarvitse pestä hiuksia. Kastelen hieman latvoja, jotta saan ne laitettua kauniisti uudestaan. Manuel tykkää facebookissa tekstistä: "Mikään ihmissuhde ei ole aito, jos siinä ei voi ilmaista aitoja tunteitaan". Ajattelen, että hän ehkä ajatteli hetken minua. BLING. Tauno on malttamaton ja haluaa nähdä. Hän on hauska. BLING. Moi, pääsitkö eilen kotiin? Late. Ai, se eilinen, jonka löysin tanssilattialta! Näyttää kuvassa söpöltä. Selviää, että asumme lähekkäin. Loistavaa, ehkä törmätään vielä! Hyvä fiilis alkaa kasvaa päänäsärystä huolimatta. Lähden moikkaamaan ystävättäriäni, ja kuka ties minne ilta johtaa.

Ja se johti tanssilattialle ainakin! Samassa kuppilassa oli lopulta myös Tauno. Olin kertonut minne päädymme tyttöporukan kanssa, sillä ajattelin ettei se haittaa, jos hän on liikkeellä omien ystäviensä kanssa ja törmätään yössä. Mutta hän vaikutti olevan siellä yksin, vaikka kertoiki kadottaneensa ystävän (mäkin joskus sanon niin jos olen yksin liikkeelllä). Moikkasin pikaisesti ja sanoin, että liity seuraan jos et löydä ystävääsi. Mutta hän tyytyi seurailemaan toimintaa sivummalta. Minulle se ja sama, koska tunteeni häntä kohtaan vahvistuivat täysin kaverillisiksi. Pidimme ystävieni kanssa hauskaa, kunnes yhtäkkiä joku taputtaa minua olkaan. Se eilinen Late! Voi hitsi, hän näytti hyvältä! Välitön fyysinen viehätys. Ajauduimme klubin hämyisään kulmaukseen juttelemaan. Hän oli ehtinyt jo saada minuakin paremman bilevaihteen päälle. Korkeastikoulutettu, työsskäkäyvä. Easy on the eye, rento! Tästä tykkään. Yhtäkkiä suutelimme ja halailimme kuin teinit ikään. Perhosia, tai ainakin Tuiskun Sata salamaa. Toivoin, ettei Tauno osu paikalle. Vaikka sama se. Pian Late sanoi, että meidän pitäisi tavata selvinpäin pian. Suostuin! Hän lähti paikalta ja palasin tyytyväisenä jatkamaan kalorien kulutusta tanssilattialle ystävieni kanssa. Siellä Taunokin näytti löytäneen uutta seuraa. Olin iloinen! Luulin Laten lähteneen pois koko klubilta humalatilastaan johtuen, mutta pian törmäsinkin häneen baaritiskillä uudessa seurassa. Okei. Moikkasin ja jatkoin matkaa. Ja hetken kuluttua hän oli pokailemassa humalaisena seuraavaa naista. Jännämies! Niin siinä taas kävi. Se kenestä viehätyt onkin juuri sellainen josta ei kannattaisi pitää. Ja se kenestä et voi ajatella muuta kuin ystävyyttä todennäköisesti piti sinusta oikeasti. Noh, onneksi ei tullut tuhlattua tähän enempää aikaa ja energiaa. Klubin sulkeuduttua kutsuimme pari kivaa kundia kanssamme jatkoille. Late kaulaili jotain seuraavaa seiskaa narikkajonossa. Näytin  hänelle peukkua kauniin hymyn kera. Toinen jatkopojista halusi numeroni. Ehdotti sunnuntaikahveja, mutta koska hän asuu kaukana, enkä oikein tee sunnuntaitreffejä nykyään, kerroin ottavani häneen yhteyttä jos matkustan hänen kulmilleen. Tauno lähetti yöllä dramaattisen hyvästiviestin. Vastasin hänelle hyvää yötä. Ryanin kanssa vaihdoimme muutaman ystävällisen viestin pikkutunneilla. Yksin nukkumaan omaan sänkyyn. 

Sunnuntaina joku tinderi ehdottaa päiväkävelyä kauniissa säässä. Mukavaa, mutta ei kiitos. Ystävättäreni nauratti minua kertomalla miten hänen yönsä oli sujunut randomjatkopojan kanssa sen jälkeen kun he jäivät kahden. Sina kysyy milloin voimme tavata. En tiedä. Olen jo sopinut näkeväni Dimin ensi viikolla. Ja parina päivänä on muuta omaa ohjelmaa. Tekisi mieli saada halaus Manuelilta. Ehdotan hänelle leffailtaa joko tälle tai huomiselle illalle. Kirjoitin viestin valmiiksi. En lähettänyt. Mietin..arvon.. mutta puntaroinnin jälkeen päädyin siihen, että ansaitsen edes hyviä haleja kaverilta jos ei muuta. Fiilis on halinhaluinen mutta riittävän kaverillinen kohtaamaan friendzone. Manuelille sopii tänään! Sinne siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti